فایلهای شما متعلق به شماست
- فایلهای صوتی و متنها فقط برای خود شما (و کسانی که خودتان دعوت کنید) قابل دیدن است.
- فایلها برای آموزش مدل یا هیچ هدف دیگری استفاده نمیشود.
- فایل صوتی و متن طبق زمان نگهداری پلن شما بهطور خودکار حذف میشود و پیش از آن به شما اطلاع داده میشود.
- شماره موبایل فقط برای ورود و ارسال اعلان استفاده میشود.